News and Announcements:

University Assistant (praeDoc) Position offered

The Department of Pharmaceutical Chemistry intends to gain additional expertise on drug analysis/bioanalysis and has an open praedoc Position for a scientist possessing strong expertise in this field.

Professional competence: Master or Diploma in pharmacy, molecular biology, biology, biochemistry, chemistry or an equivalent academic degree.

Methodological competence: Experience in analytical, biological and biochemical methods desirable. Competence in cell culture required.

We are a young and commited team and offer a creative working atmosphere, flexible working time and suitable starting salary.

Please send your application including a letter of motivation (German or English)  to the Job Center of the University of Vienna (jobcenter@univie.ac.at).

Reference no.: 7695

The application deadline the 12th of July 2017.

Lehrstelle eines Chemielabortechnikers/einer Chemielabortechnikerin zu besetzen

Am Department für Pharmazeutische Chemie ist eine Lehrstelle eines Chemielabortechnikers/einer Chemielabortechnikerin zu besetzen.
Es kann auch der Ausbildungsweg Lehre mit Matura gewählt werden.

ChemielabortechnikerInnen führen chemische, physikalisch-chemische, biochemische und biotechnologische Untersuchungen und Versuche an Stoffen und Stoffgemischen durch.

Die Ausbildung erfolgt durch sachkundige MitarbeiterInnen sowohl in klassischen chemischen, physikalischen und biologischen Verfahren als auch an modernen Analysegeräten, die am Department für Pharmazeutische Chemie am letzten Stand der Technik für Ihre Ausbildung zur Verfügung stehen.

Wir freuen uns auf Ihre aussagekräftige Bewerbung mit Motivationsschreiben unter der Kennzahl 7694, welche Sie bis zum 11.07.2017 bevorzugt über unser Job Center der Universität Wien (http://jobcenter.univie.ac.at/) an uns übermitteln.

University of Vienna | Universitätsring 1 | 1010 Vienna | T +43-1-4277-0